Toimitusehdot

Toimitus ja maksuehdot:

Seuraavia toimitus ja maksuehtoja sovelletaan Grullo Oy/ Futon-1 ja asiakkaan välisessä kaupassa ,joka tapahtuu internetin välityksellä. Futon-1 myy toistaiseksi tuotteita vain suomalaisille yrityksille ja suomalaisille täysi-ikäisille kuluttajille.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Asiakastiedot:
Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoitaa nimensä,osoitteensa, sähköpostiosoitteensa ja kortti suorituksissa siihen tarvittavat tiedot. Asiakas antaa suostumuksensa Grullo Oy:lle rekisteröidä tiedot asiakasrekisteriinsä.

Lakisääteinen rekisteriseloste:
Rekisterinpitäjä: Grullo Oy Paarmarinne 4 B 01490 Vantaa Puh. 040-536 9362 Sähköposti: info@futon-1.fi ly-1938999-2

Rekisterin nimi:
Grullo Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri.
Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön etu-ja sukunimi,lähiosoite,postinumero,postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Rekisteriä hoitavan yhteystiedot: Tapio Tähtinen Puh.040-536 9362 Email: info@futon-1.fi

Hinnat:
Tuotteiden hinnat, ovat aina kaupan sivuilla tilaushetkellä näkyvä hinta. Toimitusmaksut näkyvät sivuilla ja ne lisätään tuotteen hintaa, ellei sivuilla toisin ilmoiteta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus:
Asiakas voi tilatessaan valita toimitustavan, joko noudon varastolta,kotiintoimituksen tai terminaali toimituksen ,joka yleensä tarkoittaa matkahuollon terminaalia tai postin konttoria.


Tuotteet toimitetaan osina ja ovat koottavia,ellei erikseen toisin sovita.

Toimitusaika:
Tuotteiden toimitusaika on heti varastossa oleville tuotteille noin 1-5 päivää pääkaupunkiseudulla ja muualle Suomeen noin 3-7 päivään. Tavaroille, jotka eivät ole tilaushetkellä varasto tavaraa, toimitusaika on noin 3-5 viikkoa. Mikäli toimitusaika on jostain syystä pidempi,siitä ilmoitetaan heti tilauksen saatuamme. Kaikki lähetykset toimitetaan Grullo Oy/futon-1:den valitsemalla tavalla. Emme vastaa toimituksen myöhästymisistä, meistä riippumattomista syistä.
Toimituksen kulkua voi tiedustella sähköpostilla tai puhelimella, asiakaspalvelusta.

Maksuehdot:
Maksu tapahtuu ennakkolaskulla,postiennakollla,bussiennakolla, korttimaksulla tai verkkopankissa. Viivästyskorko määräytyy korkolain mukaisesti. Maksumuistutuksesta peritään 10 euroa.
Tuotteet ovat Grullo Oy:n omaisuutta kunnes ne on kokonaan maksettu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilausten peruuttaminen:
Kuluttajalla on oikeus perua tilauksensa,ilmoittamalla peruutuksesta kirjallisesti tai sähköpostilla neljäntoista(14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilauksen peruuttamisen ja tuotteen palauttamisen edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Asiakas voi palautta tuotteen Futon-1 varastoon tai ottamalla yhteyttä futon-1 asiakaspalveluu,josta saa ohjeet palauttamiselle. Mikäli tuote palautetaan ja kauppa puretaan,maksamanne summa palautetaan ilmoittamallenne tilille 14 päivän kuluessa peruuttamisesta. Mikäli palautettu tuote on rikottu tai kulunut,vähennetään palautuksesta arvonalenemista vastaava summa.

Reklamaatiot:
Jos asiakkaalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee asiakkaan heti ilmoittaa asiakaspalveluun siitä,joko soittamalla tai sähköpostilla. Tuote korvataan pääsääntöisesti vastaavalla tuotteella,jos tämä ei ole mahdollista voidaan kauppa purkaa. Tuoteessa ilmenevät viat on heti niiden ilmaannuttua reklamoitava. Korvaus velvollisuus on vain myydyille tuotteille,ei niiden väärinkäytön aiheuttamille vahingoille.

Riitojen ratkaisu:
Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Asiakkaalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi,neuvoteltuaan ensin Grullo Oy/futon-1:den kanssa. Riidat ratkaistaan ensisijaisesti asiakkaan ja Grullo Oy/futon-1:den kanssa, muutoin riidat ratkaistaan Helsingin Käräjäoikeudessa.
Vantaa 1.2.2007 Grullo OyLasku
Myös yksityishenkilöt voivat tilata laskulla. Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Yritystilauksissa vastaanottajan osoitteen on täsmättävä y-tunnukselle kaupparekisterissä määritellyn postiosoitteen kanssa. Laskua vastaan maksettaessa, perimme lisämaksun, joka on 6,00 € sis. alv.

tech
Futon-1
Grullo Oy
Paarmarinne 4 B
FI-01490, Vantaa
FINLAND
puh. 040-536 9362
info@futon-1.fi
Y-tunnus: 1938999-2
Paytrail