Futon-1 > Henkilötietosuojarekisteriseloste, GDPR 

Henkilötietosuojarekisteriseloste, GDPR

Henkilötietosuojarekisteriseloste, GDPR
Henkilötietolain 523/1999, 10 pykälä mukainen rekisteriseloste.

Lakisääteinen rekisteriseloste:
Rekisterinpitäjä: Grullo Oy Paarmarinne 4 B 01490 Vantaa Puh. 040-536 9362 Sähköposti: info@futon-1.fi ly-1938999-2

Rekisterin nimi:
Grullo Oy:n verkkokaupan www.futon-1.fi asiakasrekisteri.

Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön etu-ja sukunimi,lähiosoite,postinumero,postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Rekisteriä hoitavan yhteystiedot: Tapio Tähtinen Puh.040-536 9362 Email: info@futon-1.fi

Rekisterin tarkoitus: Asiakas suhteiden ylläpito ja tilausten hoito.

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan suostumusta.
Tietojensiirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille EU ulkopuolelle.
Rekisterin suojaus: Rekisteriin pääsy edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa ja niihin
pääsee käsiksi vain ennalta valtuutetut henkilöt, tilausten käsittelyssä ja IT-tuki huolto töissä
ja tilitoimistossa jossa ei henkilötietoja käsitellä vain tilaus -ja laskunumeroita.
Tiedot on suojattu tämän hetken uusilla tietosuojaohjelmilla.
Maksutapahtumat eivät tapahdu sivuillamme vaan pankkien omilla sivuilla, jotka ovat
pankkien ylläpitämiä ja suojaamia.

Grullo Oy/ www.futon-1.fi verkkopalvelussa käytetään evästeitä mahdollistamaan käyttäjän
tilastollisia kävijätietoja verkkopalvelun kehittämistä varten.Tilastointi perustuu palvelimen
lokitietoihin ja sivustoanalyysin raportteihin. Tilastolliset tiedot eivät sisällä käyttäjän
käyttäjä- tai henkilötietoja eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin.
Lisätietoa saa sähköpostilla info@futon-1.fi.
Grullo Oy Vantaalla 24.5.2018

Valitse kategoria.

 Ostoskori

Grullo Oy, Paarmarinne 4 B, 01490 Vantaa, Finland
puh. 040-536 9362, sähköpostiosoite info@futon-1.fi
Viimeksi päivitetty 2018-10-08 13:54:53